Wednesday, February 28, 2007

Cine e Mireille Radoi... de Arroyo ?

Aceasta doamna se afla in fata Casei Fridei Kahlo. Acolo in Mexic...
Nu e un colaj. Vom prezenta imagini din tara Fridei si veti asculta povestile doamnei Arroyo...
vineri 2 martie la 18, dar stiti mai departe (scrie dedesubt)
Asta-i...

PS: sa aveti si ceva bani in buzunarele domniilor voastre; colaboratorii nostri de la Diverta spera vanzari record si nu vrem sa-i dezamagim.

4 comments:

Anonymous said...

Eu nu am inteles nimic ...

Anonymous said...

Cine e Mireille Radoi, care nu mai e Arroyo de mult? Vezi aici si nu mai scrie prostii despre curve ca asta>

http://victor-roncea.blogspot.com/2009/11/exclusiv-mega-scandal-in-lumea-sub.html

Anonymous said...

Vai cata marlanie....nu iti e rusine afectezi imaginea unui om valoros, doar pentru ca te-a complexat pe tine cu ceva?
Se cam aude ca cele 3 IP-uri de pe care se trimit mesaje calomnioase la adresa lui Mireille Radoi pe diverse grupuri de discutii conduc spre o "celebra" jurnalista din RM: doua adrese IP figureaza in Bucuresti (pe calea mosilor si sediul vocea basarabiei Bucuresti), iar a treia mai recenta, de prin iulie apare deja din Chisinau ...deci, draga Stela Popa, nu te dezminti. Tot complexata, josnica si razbunatoare cum te stiu colegii, ca in urma cu 3,4 ani? Esti mizerabila. Lasa femeia aia in pace ca te depaseste cu mult, nu te mai stradui ca te urateste efortul asta (deja ai si inceput sa semeni cu o cucoana acrita de 40 de ani).
Valentin I.

Anonymous said...

mda, iar Stela Popa cu barfele si scandalurile...am fost colege la liceu, era o mediocra tupeista, dar plina de ambitii si invidie pe cei merituosi. Se lingusea langa profesori pentru note si premii, la fel in facultate. Nici de barfe, calomnii si amenintari nu era straina, s-a specializat pe asta in clasa a zecea cu scandalul cu Irina pentru un coleg la care rivneau amandoua :)) Ridicola Stela Popa. Nu cred ca si-a schimbat firea. Cand o vad la ecran schimb postul. Brr