Sunday, March 4, 2007

Lansare cu tequilla!

Mama mama, ce lansare...
Adica sa nu credeti ca au fost mii de oameni care si-au sfasiat hainele pentru a sta in fata si a cumpara cartea. Au fost putintei, dar buni.
A fost o lansare emotionala si emotionanta. S-a vorbit mult despre Frida si nu prea s-a vorbit despre carte. Cred ca nici nu era nevoie.
Rodolfo Herera, the Cultureman from Mexico a pomenit despre efortul editurii de a realiza acest proiect. In rest nu prea am reusit sa pomenim despre colectia PREMIUM care s-a lansat prin acest volum si nici despre ce va urma...
Cred ca nu era totusi momentul...
Intr-un fel Frida a fost cu noi prin cele trei doamne Vuscan, Miroiu si Radoi (Arroyo), fiecare dintre ele gasind alta dimensiune a volumului.
Mie mi-este greu sa scriu prea multe (am incercat sa ma concentrez si la operatiunea de filmare - multumesc Jen pentru camera - constatand ca e cu totul altceva decat fotografiatul (Stiam, evident, dar ma rasfat!) si fiind mai mult atent la imagini si nu la vorbe...
Tequilla a fost traznet!
Lumea s-a simtit bine...sper!
Si un ultim lucru - la aceasta lansare au participat in premiera si tinerele noastre colege de la editorial si promoare (doua Ioane si doua Cristine!)
Asta-i!
Vrem poze de la Horia!

No comments: